ANBI

ANBI

ANBI status

  • RSIN 864206963
  • KVK 87111268
  • Bank IBAN NL80 ABNA 0118 0517 09
  • Email info@styled2move.nl
  • Telefoonnummer +31 (0) 6 42 86 52 17 of +31 (0) 6 17 14 58 86

Doelstelling van de ANBI

Stichting Styled2Move Foundation wil graag een bijdrage leveren aan het verminderen van het aantal gezinnen wat rond de armoedegrens leeft in Nederland. Leven in een huis wat ook als je thuis voelt is daarbij van essentieel belang. Helaas is dit niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid.

Met onze Foundation willen wij ervoor zorgen dat gezinnen die rond deze armoedegrens leven door middel van een interieur make-over van hun huis weer een thuis kunnen maken. Dit geeft ze de mogelijkheid en de energie om de volgende stap in hun leven te zetten zodat ze hun leven weer in eigen handen kunnen nemen.

Doneren

De Styled2Move Foundation is afhankelijk van giften en donaties van individuele personen, bedrijven en instanties. Giften in de vorm van meubels en accessoires maar ook geldelijke giften zijn meer dan welkom. Hiermee kunnen we de make-overs helemaal af maken door gordijnen, een vloer of verf aan te schaffen. Als finishing touch worden de accessoires toegevoegd om de sfeer toe te passen zodat het huis ook echt als een thuis gaat voelen.

Voor donaties van nog goede meubels kun je terecht door de mailen naar: info@styled2move.nl Wil je een geldelijke donatie doen dan kan dat op onze donatiepagina.

ANBI-status

ANBI-status staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit wil zeggen dat minimaal 90% van de inzet van de Styled2Move Foundation gericht is op het algemeen belang. De belastingdienst stelt hier voorwaarden aan. Het is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel op kunnen leveren. Dit geldt voor zowel periodieke giften als losse giften.

Onze ANBI status is te controleren op de website van de belastingdienst. Ons ANBI nummer is: 864206963